Ture ditore / Daily

Cdo dite nisje nga Shkodra ne ora 6:30 perpara hotel turizmi sheshi ´´Demokracia´´
Varka (anije e posacme per lundrim) niset ne ora 10:00 nga Komani per ne lumin e shales,
Kthimi ne Koman ora 16:00 pasdite,arrijme perseri ne Shkoder rreth ores 18:00 .


Vini re ! Vonesa mud te ndodhin gjate udhetimit.
Merrni me vete :

Rroba banjo
Krem dielli
Lojra dhe te tjera mjete argetuese etc.

Cmimi 3,500 leke perfshi dreka                      Cmimi 1,500 leke vetem per anijen dy drejtime.

  • + 355 68 58 54 169
  • +46 73 34 89 437 (whatsapp)

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close